Rezept: Bisquits, American
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 6.93 Sterne von 43 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 2.01 € Qualität: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)
Zutaten für 30 Portionen:
1.2 kg | Pastry Flour; Sift w/ BP | |
15 g | Salt | ca. 0.01 € |
60 g | Sugar | |
90 g | Baking Powder | |
240 g | Butter | ca. 1.62 € |
240 g | Sweetex; Chilled | |
720 g | Milk, whole; Mix W/ Eggs | |
90 g | Eggs; 2 ea. |
Zubereitung:
Combine Flour & Baking Powder, Sift. Combine with Salt and Sugar. Cut Fat into Flour to Pea Size. Twirl Eggs with Milk and pour into Flour-Fat Mix. Just let absorb. Do not develop Gluten. Place on Bench and Fold Dough onto itself, about 10 times. Stop when you feel the Gluten develop. Roll out 1" thick and cut out Biscuitshape Rounds. Make sure to cut straight down or the Biscuits will rise unevenly. Eggwash with Cream-Yolk Wash and place tightly spaced on Parchment lined Pan. Bake at 425F for 20-25 Minutes.
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