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Rezept: Roast Pork - Schweinebraten

Bild: Roast Pork  -  Schweinebraten - Zutaten
 © S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.50 Sterne von 6 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 1 Rezept:

900 gPork - shoulder or ham 
salt 
pepper 
2 mittl. Onion 
3 Garlic Cloves 
2 ELCaraway seeds 
Hot broth 
cold dark beer or icewater 

Source
Bavarian Cooking 

Zubereitung:

Wash and dry the meat and rub it with salt and coarse, freshly ground pepper. Using a sharp knife, cut a diamond pattern into the rind. Fill a roasting pan with approx. 1 in. water, and add the meat, with the rind down. Cut the onion into 1/5 in. rings, thinly slice the garlic cloves and add to the meat. Sprinkle with caraway seeds. Roast the meat in a preheated 480GradF oven for 1/2 hour, then turn it around so that the rind is on top and continü to roast. Baste the meat frequently, scraping up the juices sticking to the pan and gradually adding some hot broth. Total cooking time is approx, 1 1/2 hours. Toward the end of the cooking time, brush the rind with cold, dark beer or cold water, to make it crisp. The gravy should be brown and clear and should never be bound with flour or starch: that would be a mortal sin in Bavaria!


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Roast Pork - Schweinebraten Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Salz - Jodsalz


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