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Rezept: Jewish Potato Knish

Bild: Jewish Potato Knish - Zutaten
 © S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.23 Sterne von 39 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.05 €
Qualität: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)
 
 

Zutaten für 1 Rezept:


DOUGH
2 Tasse(n) Flour 
0.5 TLBaking powder 
0.25 TLsalt 
1 Egg 
0.25 Tasse(n)Ölca. 0.05 €

POTATO FILLING
4 Potato; cooked mashed 
Chicken fat; melted 
Salt 
Pepper; lots of pepper 

LIVER FILLING
225 gLiver; beef, broiled, choppd 
3 Chicken liver; broiled chopd 
225 gGround beef; sauteed 
0.5 Tasse(n) Potato; mashed 
1 Egg 
1 Onion; minced and browned i 
1 ELOil 
0.5 TLsalt 

Zubereitung:

Sift flour, baking powder, and salt into a bowl. Beat egg, oil, and
water and add to the flour mixture. Knead lightly until dough is soft;
it will be slightly oily but not sticky. Cover and set in a warm place
for 1 hour. Make filling. For either filing, combine all ingredients
and mix well. Divide dough in half and roll as thin as possible into a
rectangle. Spread the filling on long side of the dough and roll like a
jelly roll. CUt into 1-in. slices. Pull ends of the dough over the
filling and tuck into the knish to form small cakes. Place on a
wellgreased baking sheet. Bake in a 375 degree F. oven until brown.


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(*) Für diese Version von Jewish Potato Knish werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Pflanzenöl  *   Salz - Jodsalz


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