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Rezept: Mascarpone Cream Base For Tiramisu (Hartmuts)

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Durchschnitt: 7.67 Sterne von 24 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 1.53 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 1 Rezept:

12 Eggyolks 
480 gGranulated Sugar 
1.92 kgHeavy Cream 
480 gPowder Sugar 
1.35 kgMascarpone cheese 
120 gFrangelico 
30 gVanilla Extractca. 1.53 €

Zubereitung:

Whip yolkswith granulated sugar and Frangelico hot and cold. Halfway through, add Mascarpone and continü whipping. Careful!! Mascarpone will overwhip like cream. Meantime whip heavy cream with powder sugar and vanilla. Combine all, folding carefully. Make sure that yolk-mascarpone is cold enough or you will deflate your whipped cream. Layer in shallow 200 pan with espresso soaked ladyfingers or Genoise sheets.. 2 layers each. Starting with ladyfingers and ending with Cream Base. Chill, cut into 24 servings. Top with grated couverture before service, serve on large white plate with simple dusting of ground chocolate.


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(*) Die Zubereitung von Mascarpone Cream Base For Tiramisu (Hartmuts) erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Vanilleessenz


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