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Rezept: Pralines n’ Cream Muffins


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Durchschnitt: 7.23 Sterne von 13 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 1 Rezept:

0.5 Tasse(n)Brown sugar, firmly packed 
0.333 Tasse(n)Margarine or butter 
softened 
0.667 Tasse(n)Milk 
1 Egg 
1 TLMaple or vanilla extract 
1 Tasse(n)Quaker Oats, uncooked - (quick or old-fashioned) 
0.5 Tasse(n)All-purpose flour 
0.333 Tasse(n)Whole wheat flour 
1 ELBaking powder 
0.5 TLSalt (optional) 
0.75 Tasse(n)Chopped pecans - divided 

Zubereitung:

Menge mit 1/3 Tasse Weizenmehl ausreichend für 12 Stück.

Heat oven to 400 F. Line 12 muffin c with paper baking c or lightly grease bottoms only. Beat together brown sugar, margarine and cream cheese until creamy. Add milk, egg and maple extract; mix well. Add combined ddry ingredients and 1/2 c pecans. Bake 20 to 22 minutes or until golden brown. Let muffins stand ... few minutes; remove from pan. Serve warm.

To freeze muffins: Wrap securely, seal, lable and freeze.

To reheat muffins: Unwrap; microwave at HIGH about 30 seconds per muffin.


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(*) Die Zubereitung von Pralines n’ Cream Muffins erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:


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