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Rezept: Shrimp in Adobo Sauce

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Durchschnitt: 7.46 Sterne von 24 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 6 Portionen:

3 gr.Dried Ancho chiles, stems - and seeds removed 
1 Dried Pasilla chile, stem - and seeds removed 
1 gr.Onion, chopped 
2 Zehen Garlic, chopped 
0.5 TLDried oregano 
0.25 TLGround cumin 
0.25 Tasse(n)Vegetable oil 
0.25 Tasse(n)Distilled white vinegar 
1.5 TLSugar 
675 gLARGE shrimp, shelled - and deveined 

Zubereitung:

Serves 6 Cover the chiles with hot water and let them sit for 15 minutes or until softened. Combine chiles and 1/4 to 1/2 cup of the water they were soaking in, onion, garlic, oregano, and cumin in a blender and puree to a smooth paste.

Saute the chile mixture in the oil for 5 minutes, add the vinegar and sugar, and bring to a boil. Reduce heat and simmer until the sauce is very thick, about 5 to 8 minutes.

Add shrimp to sauce and toss to coat, then simmer for 5 to 8 minutes or until the shrimp are done.

The Whole Chili Pepper From the collection of Jim Vorheis


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(*) Die Zubereitung von Shrimp in Adobo Sauce erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:


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