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Rezept: Bo’s Bloody Mary Mix

Bild: Bo’s Bloody Mary Mix - Zutaten
 © S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.40 Sterne von 40 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.14 €
Qualität: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)
 
 

Zutaten für 4 Portionen:

2 Becher V-8# Vegetable Juice 
1 Becher Tomato Juice 
0.5 Becher Lemon Juiceca. 0.18 €
2 TLWorcestershire Sauce - gehäuft (x)ca. 0.14 €
12 TropfenHot Pepper Sauce 
2 TLPrepared Horseradish -- - gehäuft (x) 
(coarse) 
0.5 TLFresh Ground Black Pepper - gehäuft (x) 
Gin 
Lime Wedges 
Celery Stalk 

Zubereitung:

Place all ingredients, except gin, limes and celery in a 1-quart glass jar with a tight lid and shake well to mix. Taste and adjust lemon juice and seasoning as desired. Store in refrigerator for up to a week.

To serve, fill an 8-ounce glass with ice cubes. Add 1 to ounces of gin and fill with mix. Stir to mix well. Garnish with lime wedges and/or celery stalks.

Serves 4.

NOTE: To keep drinks at full strength while keeping them cold, freeze tomato juice into cubes and use these in the bloody marys.

Recipe By : Schmackofatz


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(*) Für diese Version von Bo’s Bloody Mary Mix werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Gin  *   Limettensaft  *   Worcestersauce


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