Rezept: Bo’s Bloody Mary Mix
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.40 Sterne von 40 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.14 € Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
Zutaten für 4 Portionen:
2 Becher | V-8# Vegetable Juice | |
1 Becher | Tomato Juice | |
0.5 Becher | Lemon Juice | ca. 0.18 € |
2 TL | Worcestershire Sauce - gehäuft (x) | ca. 0.14 € |
12 Tropfen | Hot Pepper Sauce | |
2 TL | Prepared Horseradish -- - gehäuft (x) | |
(coarse) | ||
0.5 TL | Fresh Ground Black Pepper - gehäuft (x) | |
Gin | ||
Lime Wedges | ||
Celery Stalk |
Zubereitung:
Place all ingredients, except gin, limes and celery in a 1-quart glass jar with a tight lid and shake well to mix. Taste and adjust lemon juice and seasoning as desired. Store in refrigerator for up to a week.
To serve, fill an 8-ounce glass with ice cubes. Add 1 to ounces of gin and fill with mix. Stir to mix well. Garnish with lime wedges and/or celery stalks.
Serves 4.
NOTE: To keep drinks at full strength while keeping them cold, freeze tomato juice into cubes and use these in the bloody marys.
Recipe By : Schmackofatz
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