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Rezept: Cäsar-Salad

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Durchschnitt: 7.50 Sterne von 20 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 6 Portionen:

2 romaine lettuce medium - si ed 
1 Tasse(n)white bread, diced 
12 ELolive oil (4+8) 
3 garlic cloves, crushed 
1 ELsalt, approx. 
4 anchovy fillets, finely - chopped 
1 lemon (juice of) 
1 egg raw, or coddled 1 - minute 
1 ELground pepper (approx.) 
1 Tasse(n)parmesan cheese, grated 

Zubereitung:

Wash the lettuce, dry well, and refrigerate until ready to serve. Saute the diced bread in 4 tbsps. olive oil, whit the crushed garlic cloves, over medium heat until the croutons are delicately browned and crisp. Add additional oil if necessary. Remove the garlic and drain the croutons on absorbent paper.

Break the lettuce into bite-size pieces and place in chilled salad bowl. Add the 8 tbsps. of olive oil, salt and pepper, and toss well so that every leaf is coated. Break the egg into the bowl; squeeze lemon juice over it an toss thoroughly. Add chopped anchovies and grated cheese and toss again. Lastly, add the croutons, toss gently and serve immediately.


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(*) Die Zubereitung von Cäsar-Salad erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Parmesan am Stück


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