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Rezept: Bacon Cornmeal Muffins


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Durchschnitt: 7.61 Sterne von 31 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 2.18 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 14 Stücke:

8 Scheibe(n)Baconca. 2.06 €
4 ELButterca. 0.34 €
4 ELMargarineca. 0.25 €
1 Tasse(n)Flour 
1 ELBaking Powder 
1 TLSugar 
0.25 TLsalt 
1.5 Tasse(n)Cornflour 
1 Tasse(n)Milk 
2 Eggs 

Zubereitung:

Preheat oven to 400 F. Grease 14 muffin c or use paper liners.

Fry the bacon until crisp. Drain on paper towels, then chop into small pieces. Set aside.

Gently melt the butter and margarine and set aside.

Sift the flour, baking powder, sugar, and slat into ... large mixing bowl. Stir in the cornmeal, then make ... well in the center.

In ... saucepan, heat the milk to lukewarm. In ... small bowl, lightly whisk the eggs, then add to the milk. Stir in the melted fats (butter/margarine).

Pour the milk mixture into the center of the well and stir until smooth and well blended.

Fold in the bacon bits.

Spoon the batter into the prepared muffin c, filling them halfway. Bake until risen and lightly colored, about 20 mins.

Serve hot or warm.


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Bacon Cornmeal Muffins Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Butter  *   Frühstücksspeck / Bacon  *   Pflanzenmargarine  *   Salz - Jodsalz


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