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Rezept: Gingerbread Muffins


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Durchschnitt: 6.57 Sterne von 7 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 12 Portionen:

4 Tasse(n)All-purpose flour 
1 Tasse(n)Shortening 
2 TLGround ginger 
1 Tasse(n)Sugar 
0.5 TLCinnamon 
1 Tasse(n)Molaßes 
0.5 TLCloves 
4 Eggs 
0.5 Tasse(n)Pecans - chopped 
2 TLBaking soda 
1 Tasse(n)Raisins 
1 Tasse(n)Buttermilk 

Zubereitung:

In ... mixing bowl cream the shortening and sugar until light and fluffy. Stir in the molaßes, then add the eggs one at ... time beating well after each. Dißolve the soda in ... c with the buttermilk. In ... separate bowl combine the flour with the spices and add to the creamed mixture alternately with the buttermilk. Stir in the pecans and raisins. Store the batter in an airtight container in the refrigerator. When ready to bake fill greased muffin c 2/3 full. Bake in ... 350 degree oven for about 20 minutes or until done. To bake unchilled, reduce baking time to l5 minutes. Batter may be stored for several weeks in the refrigerator.

Makes about 6 dozen muffins.


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Gingerbread Muffins Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:


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