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Rezept: Gingerbread Muffins


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Durchschnitt: 6.57 Sterne von 7 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)
 
 

Zutaten für 12 Portionen:

4 Tasse(n)All-purpose flour 
1 Tasse(n)Shortening 
2 TLGround ginger 
1 Tasse(n)Sugar 
0.5 TLCinnamon 
1 Tasse(n)Molaßes 
0.5 TLCloves 
4 Eggs 
0.5 Tasse(n)Pecans - chopped 
2 TLBaking soda 
1 Tasse(n)Raisins 
1 Tasse(n)Buttermilk 

Zubereitung:

In ... mixing bowl cream the shortening and sugar until light and fluffy. Stir in the molaßes, then add the eggs one at ... time beating well after each. Dißolve the soda in ... c with the buttermilk. In ... separate bowl combine the flour with the spices and add to the creamed mixture alternately with the buttermilk. Stir in the pecans and raisins. Store the batter in an airtight container in the refrigerator. When ready to bake fill greased muffin c 2/3 full. Bake in ... 350 degree oven for about 20 minutes or until done. To bake unchilled, reduce baking time to l5 minutes. Batter may be stored for several weeks in the refrigerator.

Makes about 6 dozen muffins.


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(*) Für diese Version von Gingerbread Muffins werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:


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