Rezept: Fajita Chicken Wings *
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.21 Sterne von 19 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.07 € Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
Zutaten für 24 Appetizers:
BILLS20086 | ||
12 | Chicken wings; tips removed | |
MARINADE | ||
0.25 Tasse(n) | Lime jucie | |
2 EL | Oil | |
3 EL | Fresh cilantro; chopped | |
1 | Garlic clove; minced | |
1 TL | Cumin | ca. 0.19 € |
0.5 TL | salt | |
0.5 TL | Dried oregano leaves | |
0.25 TL | Crushed red pepper flakes |
Zubereitung:
Cut each wing in half; place in large resealable bag. Add all marinade ingredients; seal bag. Turn bag to coat wings. Refrigerate at least 4 hours, up to 24 hours, turning bag occasionally. Heat oven to 375~. Drain chicken, reserving marinade. Place chicken on broiler pan. Bake 45-60 minutes, brushing occasionally with marinade. Discard any remaining marinade.
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