Rezept: Honey and Pineapple Marinade for Pork
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 6.92 Sterne von 12 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 € Qualität: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)
Zutaten für 1 Rezept:
0.5 Tasse(n) | Honig | |
0.5 Tasse(n) | Sojasauce | |
0.25 Tasse(n) | White wine vinegar | |
1 Tasse(n) | Finely chopped fresh - pineapple | |
2 EL | Grated fresh ginger or 1 - teaspoon ground | |
2 | Garlic cloves, minced |
Zubereitung:
Combine all ingredients and pour over pork. Let marinate overnight in refrigerator; remove 1 to 2 hours before grilling. Baste meat with marinade during last 5 to 10 minutes of grilling. Yield: 2 cups.
Source: The Joy of Grilling
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