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Rezept: Oatmeal-Apple Cookies

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Durchschnitt: 7.33 Sterne von 30 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)
 
 

Zutaten für 36 Portionen:

3 Tasse(n) Oats 
1 Tasse(n) White flour 
4 TLCinnamon 
2 TLBaking powder 
2 TLBaking soda 
0.25 TLNutmeg 
0.5 Tasse(n)Brown Sugar 
0.5 Tasse(n) Apple juice 
1 TLVanilla extract 
1 Peeled apple ; grated 
0.75 Tasse(n) Raisins 

Zubereitung:

In a food processor, combine 1 cup of oats with the flour, cinnamon, baking powder, baking soda, nutmeg & sugar. Process until the oats are finely ground & the rest of the ingredients are well mixed. Stir in the rest of the oats. Add the rest of the ingredients, in order, mixing well after each addition.

Drop by tablespoonfuls onto cookie sheets. Bake at 400F for 12 to 15 minutes, checking often after 12 minutes to ensure that the cookies do not burn. Allow to cool slightly, then transfer to a wire rack.

Recipe by Mark Satterly


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(*) Für diese Version von Oatmeal-Apple Cookies werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Vanilleessenz


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