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Rezept: Pork Steaks Adobo

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Durchschnitt: 7.13 Sterne von 24 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 4 Portionen:

4 Pork sirloin steaks -; - (about 8-o ea) 
(or butt or shoulders - steaks or chops) 
2.5 Tasse(n) Adobo; see * note 
Salt; to taste 
Freshly-ground black - pepper; to taste 

Zubereitung:

* Note: See the "Adobo" recipe which is included in this collection.

Combine the steaks with the Adobo in a shallow non-reactive roasting pan and let marinate at room temperature 2 to 4 hours or overnight in the refrigerator.

Preheat the grill or broiler. Lift the meat from the marinade, shaking off the excess, and season all over with salt and pepper.

Cook over moderate heat, or 4-inches from the broiler unit, turning frequently and brushing several times with the marinade during the last few minutes, until slightly charred, about 10 minutes.


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Pork Steaks Adobo Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:


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