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Rezept: Cäsar-Salad

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Durchschnitt: 7.50 Sterne von 20 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 6 Portionen:

2 romaine lettuce medium - si ed 
1 Tasse(n)white bread, diced 
12 ELolive oil (4+8) 
3 garlic cloves, crushed 
1 ELsalt, approx. 
4 anchovy fillets, finely - chopped 
1 lemon (juice of) 
1 egg raw, or coddled 1 - minute 
1 ELground pepper (approx.) 
1 Tasse(n)parmesan cheese, grated 

Zubereitung:

Wash the lettuce, dry well, and refrigerate until ready to serve. Saute the diced bread in 4 tbsps. olive oil, whit the crushed garlic cloves, over medium heat until the croutons are delicately browned and crisp. Add additional oil if necessary. Remove the garlic and drain the croutons on absorbent paper.

Break the lettuce into bite-size pieces and place in chilled salad bowl. Add the 8 tbsps. of olive oil, salt and pepper, and toss well so that every leaf is coated. Break the egg into the bowl; squeeze lemon juice over it an toss thoroughly. Add chopped anchovies and grated cheese and toss again. Lastly, add the croutons, toss gently and serve immediately.


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Cäsar-Salad Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Parmesan am Stück


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