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Rezept: Apple Crunch Muffins


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Durchschnitt: 7.68 Sterne von 19 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 4 Portionen:

1.5 Tasse(n)Unbleached Flour - Sifted 
0.25 Tasse(n)Vegetable Shortening 
0.5 Tasse(n)Sugar 
1 Large Egg - Slightly Beaten 
2 TLBaking Powder 
0.5 Tasse(n)Milk 
0.5 TLsalt 
1 Tasse(n)Tart Apples 
1.5 TLGround Cinnamon 
1 Nut Crunch Topping 

Zubereitung:

Apples are to be -and cored. Shred the unpeeled apples for recipe. Sift together flour, sugar, baking powder, salt and cinnamon into mixing bowl. Cut in shortening with pastry blender until fine crumbs form. Combine egg and milk. Add to dry ingredients all at once, stirring just enough to moisten. Stir in apples. Spoon batter into paper-lined 2 1/2-inch muffin-pan c, filling 2/3rds full. Sprinkle with nut crunch topping. Bake in 375 degree oven 25 minutes or until golden brown. Serve hot with butter and homemade jelly or jam. NUT CRUNCH TOPPING Mix together 1/4 c brown sugar (packed), 1/4 c chopped pecans and 1/2 ts ground cinnamon in small bowl.


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Apple Crunch Muffins Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Salz - Jodsalz


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