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Rezept: Fermented Black Bean Sauce

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Durchschnitt: 6.44 Sterne von 9 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 1 Rezept:

0.25 Cup(s) peanut oil 
0.5 Cup(s) chopped onions 
0.25 Cup(s) minced red bell - pepper 
1 Tablespoon(s) minced garlic 
1 Tablespoon(s) minced ginger 

hot chile
0.25 Cup(s) *fermented black - beans 
2 Tablespoon(s) sherry 
2 Tablespoon(s) soy sauce 
0.5 Teaspoon(s) brown sugar 
1.5 Cup(s) cups stock 
Corn starch (optional) 

Zubereitung:

Soak the beans for 30 minutes then rinse well. Tap the beans with the
flat side of a chef's knife to release the flavor. Heat the oil in a
skillet over medium heat. Add the onions, pepper, garlic, ginger and
hot chile. Saute for 3 minutes or until onions become translucent. Add
the drained black beans. Stir well and slightly mash the beans with the
back of a wooden spoon. Add the remaining ingredients and simmer. If
thicker sauce is desired add corn starch mixed with water. Serve warm
over vegetables such as kale, carrots, sea vegetables, steamed
mushrooms and rice or thin noodles. This sauce can also be used over
chicken toward the end of the chicken's cooking time as a a basting
liquid.


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(*) Die Zubereitung von Fermented Black Bean Sauce erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:


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