Rezept: Jack Daniel’s Bbq Glaze
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.26 Sterne von 58 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.36 € Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
Zutaten für 1 Rezept:
2 Becher | Jack Black Whisky | |
1.5 Becher | Brauner Zucker | |
1 Becher | Tomaten Puree | |
1 Becher | Apfelessig | |
1 EL | Tamarinden Paste | |
3 | Zehen Knoblauch; gehackt | ca. 0.27 € |
2 EL | Colemans Senfpulver | |
1 EL | Schwarzpfeffer; Grob - Gemahlen | ca. 0.32 € |
1 EL | Grobes Salz | ca. 0.01 € |
2 EL | Geräucherte - Jalapenos/Anchos | |
2 EL | Shallotten--fein gehackt | |
2 EL | Öl | ca. 0.03 € |
Zubereitung:
Brown Shallots and make Garlic Translucent. Add Whiskey and flame off.
Add Remainder of Ingredients and slowly simmer for 30 minutes.
NOTES : If you use pork, baste it with cider vinegar and water
during the smoking and cooking process. Apply during the last 1/2 hour
only or it will burn. Since Chicken Breasts don't cook for that long,
you can apply it sooner but keep the heat down.
This is also great with
2 TB cocoa powder added for a very dark BBQ sauce with some very
interesting flavors
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