Rezept: Mango Chutney St. Kitts
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 6.86 Sterne von 7 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 2.23 € Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
Zutaten für 2 Pints:
900 g | Hard green unripe mangös | |
240 g | Golden raisins (1 cup) - finely chopped | |
120 g | Cashew nuts; - coarsely chopped | ca. 2.23 € |
60 g | Fresh ginger; - finely chopped | |
2 | Fresh hot red peppers - pref Scotch Bonnet finely chopped | |
2 Tasse(n) | Light brown sugar | |
2 Tasse(n) | Malt vinegar | |
Salt to taste |
Zubereitung:
Peel mangös and cut into 1 inch cubes. Put into a heavy saucepan with all the other ingredients; mix thoroughly and simmer, stirring from time to time, until the mixture has thickened, about half an hour. Pour into sterilized jars. Use with curries and cold meats.
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