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Rezept: Salad Of Marinated Charred Squid With Cannellini Beans, Rocket, and Chile

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Durchschnitt: 6.75 Sterne von 4 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.38 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 4 -6 Portionen:

1 kgSquid, trimmed and gutted 
Salt and freshly ground - black pepper 
1 (14-ounce or 400 gram) tin - of cannellini beans, or use 6 ounces (17 grams) dried ones, soak and cooked until te 
1 Fresh red chiles, sliced - (evtl. mehr) 
2 Good handfuls rocket - (arugula) 
2 ELLemon juice - evtl. mehrca. 0.07 €
4 ELOlivenölca. 0.31 €
Extra-virgin olive oil 

Zubereitung:

Try to get your fishmonger to skin and gut the squid for you. Score the squid lightly in a casual criss-cross fashion. Set it aside while you get a griddle pan very, very hot. You can also use a wok or the barbecü.

Season the squid lightly with salt and pepper just before cooking, then add it to the pan. After a minute, it should be nicely charred, so turn it over and cook for a further minute. Remove the squid from the pan and set aside.

Heat up the cannellini beans and sprinkle them into a bowl. Add the sliced chiles to the bowl with the rocket, lemon juice, and olive oil, and season. Cut the squid at irregular angles and toss it in with the rest of the ingredients. A good drizzle of extra-virgin olive oil over the top will finish it off nicely.


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Salad Of Marinated Charred Squid With Cannellini Beans, Rocket, and Chile Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Limettensaft  *   Olivenöl kaltgepresst extra nativ


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