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Rezept: Thai Noodles with Peanut Sauce

Bild: Thai Noodles with Peanut Sauce - Zutaten
 © S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 6.70 Sterne von 10 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 2.1 €
Qualität: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)
 
 

Zutaten für 2 - 3:

240 Pack.Udon noodlesca. 2.10 €
0.66666666 Tasse(n) Green onion, chopped 
1 kl.Cucumber, sliced 
1 kl.Carrot, grated 
1 Tasse(n) Brocoli small flowerets 
0.25 Tasse(n) Peanut butter, natural 
0.33333333 Tasse(n) Rice vinegar 
0.25 Tasse(n)Sojasauce 
0.33333333 Tasse(n) Warm water 
0.33333333 Tasse(n) Sesame oil 
2 Garlic cloves, minced 
0.5 TLFive-spice powder 
0.25 Tasse(n) Basil, fresh, chopped 
1 Hawaiian Pepper, hot! 

Zubereitung:

Cook noodles in pan of boiling water until just done (soft but firm),
set aside. Blanch broccoli flowerets in boiling water for one minute,
rinse with cold water, set aside. Prepare sauce by whisking or blending
peanut butter, rice vinegar, soy sauce, warm water, sesame oil, garlic
cloves, five-spice powder, fresh basil together. In a large bowl toss
noodles, sauce and vegetables, garnish with broccoli flowerets. May be
served steaming hot as a side dish or chilled and served as a light,
refreshing, summer salad.

Special Notes: If you like a little "heat", then add one of our
diminutive fresh Hawaiian Red Peppers, minced, I don't recommend more
than one! Another fun garnish you might like to use are those packaged
crispy snack foods called "Won Ton Chips" found in all Hawaiian stores
were snack foods are sold.


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(*) Für diese Version von Thai Noodles with Peanut Sauce werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Sojasauce - dunkel - Shoyu  *   Udon - japanische Weizennudeln


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