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Rezept: Bacon Cornmeal Muffins


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Durchschnitt: 7.61 Sterne von 31 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 2.31 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 14 Stücke:

8 Scheibe(n)Baconca. 2.06 €
4 ELButterca. 0.48 €
4 ELMargarineca. 0.25 €
1 Tasse(n)Flour 
1 ELBaking Powder 
1 TLSugar 
0.25 TLsalt 
1.5 Tasse(n)Cornflour 
1 Tasse(n)Milk 
2 Eggs 

Zubereitung:

Preheat oven to 400 F. Grease 14 muffin c or use paper liners.

Fry the bacon until crisp. Drain on paper towels, then chop into small pieces. Set aside.

Gently melt the butter and margarine and set aside.

Sift the flour, baking powder, sugar, and slat into ... large mixing bowl. Stir in the cornmeal, then make ... well in the center.

In ... saucepan, heat the milk to lukewarm. In ... small bowl, lightly whisk the eggs, then add to the milk. Stir in the melted fats (butter/margarine).

Pour the milk mixture into the center of the well and stir until smooth and well blended.

Fold in the bacon bits.

Spoon the batter into the prepared muffin c, filling them halfway. Bake until risen and lightly colored, about 20 mins.

Serve hot or warm.


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(*) Die Zubereitung von Bacon Cornmeal Muffins erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Butter  *   Frühstücksspeck / Bacon  *   Pflanzenmargarine  *   Salz - Jodsalz


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