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Rezept: Pralines n’ Cream Muffins


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Durchschnitt: 7.23 Sterne von 13 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 1 Rezept:

0.5 Tasse(n)Brown sugar, firmly packed 
0.333 Tasse(n)Margarine or butter 
softened 
0.667 Tasse(n)Milk 
1 Egg 
1 TLMaple or vanilla extract 
1 Tasse(n)Quaker Oats, uncooked - (quick or old-fashioned) 
0.5 Tasse(n)All-purpose flour 
0.333 Tasse(n)Whole wheat flour 
1 ELBaking powder 
0.5 TLSalt (optional) 
0.75 Tasse(n)Chopped pecans - divided 

Zubereitung:

Menge mit 1/3 Tasse Weizenmehl ausreichend für 12 Stück.

Heat oven to 400 F. Line 12 muffin c with paper baking c or lightly grease bottoms only. Beat together brown sugar, margarine and cream cheese until creamy. Add milk, egg and maple extract; mix well. Add combined ddry ingredients and 1/2 c pecans. Bake 20 to 22 minutes or until golden brown. Let muffins stand ... few minutes; remove from pan. Serve warm.

To freeze muffins: Wrap securely, seal, lable and freeze.

To reheat muffins: Unwrap; microwave at HIGH about 30 seconds per muffin.


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Pralines n’ Cream Muffins Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:


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