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Rezept: Gingered Halibut And Prawns - Jhinga Machi

Bild: Gingered Halibut And Prawns -  Jhinga Machi - Zutaten
 © S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.50 Sterne von 4 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Konventionell hergestellte Lebensmittel (*)
 
 

Zutaten für 4 Portionen:

4 mittelgr.Onions, chopped 
6 ELOil 
225 gHalibut fillet 
5 cm Fresh root ginger 
225 gPeeled cooked prawns 
Salt 
3 Green chillies, finely - chopped 
1 TLGround black pepper 
2 Green chillies; to garnish 

Zubereitung:

This dish takes about 1 hour to prepare.

Fry the onions in the oil. When they are transparent, remove threequarters of them from the pan and set aside. Continü frying the remaining onions until they are golden brown, then remove the pan from the heat.

Skin the fish if you like, then cut it into 2.5-cm chunks and finely slice the ginger. Spread the lightly cooked onions in the base of an ovenproof casserole dish and top with the ginger. Mix the prawns, fish and salt to taste and arrange the mixture over the ginger.

Sprinkle the finely chopped chillies and ground black pepper over the fish and top with the browned onions with any oil from the pan. Cover the casserole and bake in a moderate oven 180°C for 45 minutes.

The cooked dish will be fairly hot, with a sweet flavour from the onions and the zesty aroma of ginger. Serve immediately. Garnish with green chillies, cut lengthways into Strips.


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(*) Für diese Version von Gingered Halibut And Prawns - Jhinga Machi werden bevorzugt Lebensmittel verwendet, die aus konventioneller Erzeugung stammen. Zudem ist ein günstiger Preis ein Auswahlkriterium.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Salz - Jodsalz


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