Rezept: Toll House Cookies
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 6.40 Sterne von 5 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.11 € Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
Zutaten für 1 Rezept:
1 Tasse(n) | Butter | |
0.75 Tasse(n) | Zucker | ca. 0.20 € |
0.75 Tasse(n) | Brown Sugar | |
2 gr. | Eggs | |
1 TL | Baking soda | |
1 TL | Water | |
2.25 Tasse(n) | Flour, all-purpose | |
1 TL | salt | |
1 Tasse(n) | Walnuts -- chopped | |
360 g | Semisweet chocolate chips | |
1 TL | Vanilla extract |
Zubereitung:
Cream butter. Add Brown and White Sugar and eggs. Dissolve soda in hot water. Add alternately with flour sifted with salt. Add nuts, chocolate chips and vanilla.
Drop by half teaspoonfuls onto greased cookie sheet. Bake at 375 for 10 to 12 minutes. Makes about 100 cookies.
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