Rezept: Bourbon Honey Mustard
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.30 Sterne von 10 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 € Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
Zutaten für 100 Portionen:
12 | Eggs | |
1 Tasse(n) | Honig | |
1 l | Cider Vinegar | |
1 EL | Hot Sauce | |
3 Tasse(n) | Ground Mustard; Colemans | |
1 Tasse(n) | Black Mustard Seeds; Crush - in Blender | |
2 EL | Tarragon; Dry, Crushed | |
0.5 Tasse(n) | Shallots; rough chopped | |
1 Tasse(n) | Bourbon Whiskey |
Zubereitung:
Combine Mustard Seeds, Tarragon, Shallots and Eggs in blender. Process smooth till all seeds are cracked. Bring to a boil remainder of ingredients and temper into above. Heat in double boiler till thick and smooth.
Let age for 24 hours.
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