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Rezept: Gingerbread Muffins


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Durchschnitt: 6.57 Sterne von 7 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 12 Portionen:

4 Tasse(n)All-purpose flour 
1 Tasse(n)Shortening 
2 TLGround ginger 
1 Tasse(n)Sugar 
0.5 TLCinnamon 
1 Tasse(n)Molaßes 
0.5 TLCloves 
4 Eggs 
0.5 Tasse(n)Pecans - chopped 
2 TLBaking soda 
1 Tasse(n)Raisins 
1 Tasse(n)Buttermilk 

Zubereitung:

In ... mixing bowl cream the shortening and sugar until light and fluffy. Stir in the molaßes, then add the eggs one at ... time beating well after each. Dißolve the soda in ... c with the buttermilk. In ... separate bowl combine the flour with the spices and add to the creamed mixture alternately with the buttermilk. Stir in the pecans and raisins. Store the batter in an airtight container in the refrigerator. When ready to bake fill greased muffin c 2/3 full. Bake in ... 350 degree oven for about 20 minutes or until done. To bake unchilled, reduce baking time to l5 minutes. Batter may be stored for several weeks in the refrigerator.

Makes about 6 dozen muffins.


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(*) Die Zubereitung von Gingerbread Muffins erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:


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