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Rezept: Jim’s Teriyaki Marinade & Bbq Sauce

Bild: Jim’s Teriyaki Marinade & Bbq Sauce - Zutaten
 © S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.43 Sterne von 14 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 2 Portionen:

1 Tasse(n)Sojasauce 
1 Tasse(n)Wasserca. 0.00 €
2 ELVinegar 
2 ELBrown Sugar 
1 TLDry Mustard 
0.5 TLPowdered Ginger 
0.5 TLGarlic Powder 
1 TLHot Pepper Sauce, opt*l 
2 ELCorn Starch 

Zubereitung:

Whisk together all the ingredients except the corn starch. Marinade the
meat long enough to flavor and tenderize- 1 hr for young chicken
breasts or fish, overnight for round steak and up to 5 days for some
game cuts.

BBQ and baste with the marinade. Make a slurry of the starch and a
little water and whisk into the marinade. Bring to a boil, stirring as
the sauce thickens. Serve with the BBQ'd meat.

Real garlic and ginger only improves this dish. The amount of pepper
sauce can be varied from mild to fiery. You can substitute wine,
sherry, orange or pineapple juice for some or all of the water to vary
the flavor. Pineapple juice has an enzyme that provides additional
tenderizing power to the vinegar and mustard.


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Jim’s Teriyaki Marinade & Bbq Sauce Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Sojasauce - dunkel - Shoyu  *   Wasser


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