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Rezept: Egg Curry


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Durchschnitt: 7.60 Sterne von 10 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.04 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 4 Portionen:

4 eggs - hard-boiled 
4 tomatös - (1) 
0 lwater 
2 tomatös - (2) 
2 green chilies - slit into half along the length 
1 TLchili powder 
1 TLTurmeric (Kurkuma)ca. 0.05 €
1 TLground coriander seeds 
1 inch ginger - pounded 
1 spring currx leaves 
1 gr.onion - sliced thinly 
2 gloves garlic - minced 
4 ELcooking oil 

coconut mix
1.5 Tasse(n)coconut - grated 
1 Tasse(n)water 
salt to taste 

Zubereitung:

1. Cook tomatös (1) in water until soft. Drain. Peel off the film of skin and press tomatös through a sieve. Leave aside. 2. Heat oil and fry onion till brown. Add chilli powder. turmeric powder, coriander seeds, ginger, green chillies and garlic. Fry weil for 2-3 mins. 3. Add sieved tomatös, whole tomatös (2), curry leaves and santan. Bring to the boil. 4. Lower heat. add salt and mix weil. Simmer gently for 30 mins. till curry thickens. If curry is too thick. add a little water. 5. Cut eggs in half and add to curry. Simmer for 2-5 mins. Ionger. Dish up and serve hot.


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(*) Die Zubereitung von Egg Curry erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Kurkuma


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