Rezept: Öpfelbröisi
© S. Troll mit Material von Jochen Herz
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Durchschnitt: 7.60 Sterne von 35 Besuchern
Kosten Rezept: 4.24 € Kosten Portion: 1.06 €Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
Zutaten für 4 Portionen:
40 g | Chochanke | ca. 0.29 € |
200 g | Auts Brot | ca. 0.20 € |
800 g | Öpfle | ca. 2.79 € |
3 EL | Sultanie | ca. 0.28 € |
4 EL | Zucker | ca. 0.11 € |
1 TL | Zemet | ca. 0.45 € |
100 ml | Öpfusaft | ca. 0.07 € |
Zubereitung:
In ere Pfanne de Chochanke uuslo. S`Brot in fini Schtreife schniide, d`Öpfle wäsche rüschte o s`Chärnkhüs usenä, den in Schnäfeli schniide. Jetzt s`Brot i de Pfann hellbrun röschte. Öpfelschnäfle, Zemet, Sultanie, Öpfelsaft o de Zucker zom Brot id Pfanne gäh. Ebbe zäh Minute be chliinem Führ dämpfe.
Öpfelbröisi werd i de Regu mit Melchkafi zum Znachtässe serviert.
Für d`schlanki Linie cha mer au de Anke wäglo o s`Brot im Bachofe bähe ( Backen )
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