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Rezept: Thai Spicy BBQ Steak Sauce

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Durchschnitt: 8.09 Sterne von 11 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.08 €
Qualität: Demeter oder vergleichbare Produkte (*)
 
 

Zutaten für 1 Rezept:

250 mlSriracha sauce (Vietnam Hot - Sauce) 
125 mlThai soy sauce 
50 mlOyster sauce 
3 ELIngwer, frisch, gehackt 
3 Handvoll Knoblauch, geschält, gehackt 
1 Handvoll Of Thai piquino - Pfefferschoten (sauscharf) 
1 Handvoll Jalapeños Pfefferschoten - (milder) 
1 Handvoll Cilantro (Koriandergrün) 
2 ELWeißen Pfeffer 
125 mlTamarindensaftca. 0.00 €
2 ELBrauner Zuckerca. 0.08 €

Zubereitung:

Put the sauces in a large mixing bowl.

Pound the ginger, garlic, hot peppers and cilantro with a mortar and
pestle or in a food processor and put them in the mixing bowl with the
other ingredients. Add the white pepper and mix well. Makes 1 to 1½ qts
depending on how big your hands are. Store in refrigerator.

DIRECTIONS FOR USE:

Using up to one tablespoon per side, work the sauce well into each
steak by hand. Let the meat sit, covered, in the refrigerator for up to
½ hour or so before cooking.

TRUST ME: This is a STRONG sauce. Don't just pour it over a bowl
full of meat and let it sit a long time or the taste of the sauce will
be overpowering.

NOTE: Jun dösn't really measure. She dös it by eye first and
finally by taste. I watched her make it and wrote down what it looked
like she was doing. All I know is that it makes the best barbecüd
steak I have ever tasted. ENJOY !


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(*) Die Zubereitung von Thai Spicy BBQ Steak Sauce erfolgt hier mit Lebensmitteln, die nach den Standards von Verbänden wie Demeter, Bioland, Naturland etc. erzeugt wurden. Diese Standards erreichen im Minimum die EU-Richtlinie, gehen aber im Regelfall weit darüber hinaus.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Brauner Zucker  *   Koriandergrün - Cilantro  *   Pfeffer weiß - ganz  *   Tamarindensaft


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