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Rezept: Thai Spicy BBQ Steak Sauce

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Durchschnitt: 8.09 Sterne von 11 Besuchern
Kosten: (noch) nicht vollständig, mindestens jedoch 0.08 €
Qualität: Zutaten nach EU-Biorichtlinie (*)
 
 

Zutaten für 1 Rezept:

250 mlSriracha sauce (Vietnam Hot - Sauce) 
125 mlThai soy sauce 
50 mlOyster sauce 
3 ELIngwer, frisch, gehackt 
3 Handvoll Knoblauch, geschält, gehackt 
1 Handvoll Of Thai piquino - Pfefferschoten (sauscharf) 
1 Handvoll Jalapeños Pfefferschoten - (milder) 
1 Handvoll Cilantro (Koriandergrün) 
2 ELWeißen Pfeffer 
125 mlTamarindensaftca. 0.00 €
2 ELBrauner Zuckerca. 0.08 €

Zubereitung:

Put the sauces in a large mixing bowl.

Pound the ginger, garlic, hot peppers and cilantro with a mortar and
pestle or in a food processor and put them in the mixing bowl with the
other ingredients. Add the white pepper and mix well. Makes 1 to 1½ qts
depending on how big your hands are. Store in refrigerator.

DIRECTIONS FOR USE:

Using up to one tablespoon per side, work the sauce well into each
steak by hand. Let the meat sit, covered, in the refrigerator for up to
½ hour or so before cooking.

TRUST ME: This is a STRONG sauce. Don't just pour it over a bowl
full of meat and let it sit a long time or the taste of the sauce will
be overpowering.

NOTE: Jun dösn't really measure. She dös it by eye first and
finally by taste. I watched her make it and wrote down what it looked
like she was doing. All I know is that it makes the best barbecüd
steak I have ever tasted. ENJOY !


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(*) Wenn Sie beim Kochen von Thai Spicy BBQ Steak Sauce Lebensmittel bevorzugen, die nach der EU-Biorichtlinie erzeugt wurden, so wird Ihnen z.B. gesetzlich garantiert, daß nur maximal 0,9% gentechnisch verändertes Material darin enthalten ist, sowie die Inhaltstoffe zu mindestens 95% aus Bio-Anbau stammen.


Die Zutaten des Rezeptes finden auch in anderen Speisen Verwendung:

Brauner Zucker  *   Koriandergrün - Cilantro  *   Pfeffer weiß - ganz  *   Tamarindensaft


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